O NAMA

RIVEKA d.o.o. je tvrtka registrirana za prodaju svjetski poznatih marki klima uređaja Clivet i Toshiba.

Misija

Naša misija je pružiti kompletno rješenje korisnicima i partnerima. Od pomoći pri odabiru odgovarajuće opreme do spajanja i montaže opreme, servisa i edukacije. Stvaranjem poslovne etika te usmjerenje prema cilju i rezultatu.

Vizija

Naša vizija temelji se na kontinuiranim ulaganjem u postojeća i nova tržišta, učvrstiti poziciju lidera u regiji te postati značajniji subjekt ovom segmentu poslovanja. Stvarati i distribuirati proizvode koji rezultiraju povjerenjem i vjernosti kupaca i potrošača. Koristiti sve raspoložive izvore za stalni napredak poslovanja, ponajviše tehnologije. Biti pouzdan partner koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja – kupcima prvi izbor pri kupnji, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner.

Cilj

Naš cilj je potrošačima nuditi vrijednosti koje od nje očekuju: kvalitetan, moderno opremljen i ekonomski standardiziran proizvod. Nastojimo pružati usluge i rješenja najviše kvalitete te našim korisnicima isporučiti dodatnu vrijednost koja zavrjeđuje njihovo poštovanje i vjernost.

Strategija

Strategija tvrtke je uspostaviti vodeći distributivni i uslužni centar sa naglaskom na kvaliteti, logistici, stručnom kadru i kompletnoj podršci.

Zašto odabrati nas

Uz najjednostavnije split sustave klima uređaja nudimo i multi split sustave klima koji omogućuju spajanje nekoliko unutarnjih jedinica na jednu vanjsku jedinicu. Svi proizvodi su vrhunski brendovi, niske razine buke uz garantni vijeka rada. Uz klime za Vaše domove i apartmane, nudimo Vam i poslovne klime za urede, server prostorije i sl.

Paletu svojih proizvoda širimo stvaranjem prepoznatljive i kvalitetne suradnje s nama, jer nam je kvaliteta uz zadovoljstvo klijenata, imperativ poslovanja koji nosi ulogu pouzdanog partnera.

Sadašnje, kao i buduće poslovanje temeljimo na poštivanju pravila struke i odgovornosti za obavljeni posao.

 

Posjetite naš web-shop i uvjerite se u bogatstvo naše ponude