Akcija!

TOSHIBA (R410A) – multisplit za 2 prostorije / RAS-2M14S3AV-E

Karakteristike proizvoda

Učin hlađenja: 4,00 (1,60 – 4,90)
S.E.E.R. / energetska učinkovitost : 6,73 / A++
Učin grijanja: 4,40 (1,30 – 5,20)
S.C.O.P. /energetska učinkovitost: 4,41 / A+

Opis proizvoda 

  • INVERTERSKI MULTI SUSTAVI vanjskih jedinica R410A
  • MULTISPLIT ZA 2 PROSTORIJE

7.221,03 kn

Opis

Tehničke karakteristike uređaja

Učin hlađenja: 4,00  (1,60 – 4,90)
S.E.E.R. / energetska učinkovitost : 6,73 / A++
Učin grijanja: 4,40 (1,30 – 5,20)
S.C.O.P. / energetska učinkovitost : 4,41 / A+
Dimenzije vanjske jedinice (V x Š x D): 630x800x300mm
Razina buke: 46dB(A)
Težina: 45,0kg
Maksimalna duljina cjevovoda: 30,0m
Maksimalna visinska razlika: 10,0m
Područje rada: -10/+46C (hlađenje), -20/+24C (grijanje)

Eko plin: R410A

 

TOSHIBA  RAS-2M14S3AV-E  (R410A)

MULTI INVERTERSKI UREĐAJ – VANJSKA JEDINICA

  • Multi inverterski Toshiba sustavi su namijenjeni učinkovitom grijanju ili hlađenju više odvojenih prostora. Ovisno o potrebnim kapacitetima hlađenja ili grijanja pojedinih prostorija, na jednu vanjsku Toshiba jedinicu se može spojiti od 2 do 5 unutarnjih jedinica različite izvedbe (zidne, kazetne, podne, kanalske).
  • Multi split sustavi s jednom vanjskom jedinicom i vise unutarnjih omogućuju kombiniranje vise modela unutarnjih jedinica za postizanje optimalne ugode.
  • Multi-Split sustavi prikladni su za razne klimatske zone i za više prostorija ili velike prostorije. Vrlo važne prednosti su mali potreban prostor za vanjsku jedinicu te jednostavna ugradnja.

Funkcije proizvoda 

Veličina prostorije - da bi se odabrao klima uređaj koji odgovara vašim potrebama, unaprijed se izračunava potreban učin hlađenja odnosno grijanja. Za to su osobito odlučujući veličina prostorije i jačina sunčevog zračenja. Važni su i drugi čimbenici, kao što je geografski položaj, namjena prostorije ili dodatni izvori topline.

Izloženost sunčevoj svjetlosti - da bi se odabrao klima uređaj koji odgovara vašim potrebama, unaprijed se izračunava potreban učin hlađenja odnosno grijanja. Za to su osobito odlučujući veličina prostorije i jačina sunčevog zračenja. Važni su i drugi čimbenici, kao što je geografski položaj, namjena prostorije ili dodatni izvori topline.

Geografski položaj - da bi se odabrao klima uređaj koji odgovara vašim potrebama, unaprijed se izračunava potreban učin hlađenja odnosno grijanja. Za to su osobito odlučujući veličina prostorije i jačina sunčevog zračenja. Važni su i drugi čimbenici, kao što je geografski položaj, namjena prostorije ili dodatni izvori topline.

Namjena prostorije - da bi se odabrao klima uređaj koji odgovara vašim potrebama, unaprijed se izračunava potreban učin hlađenja odnosno grijanja. Za to su osobito odlučujući veličina prostorije i jačina sunčevog zračenja. Važni su i drugi čimbenici, kao što je geografski položaj, namjena prostorije ili dodatni izvori topline.

Dodatni izvori topline - da bi se odabrao klima uređaj koji odgovara vašim potrebama, unaprijed se izračunava potreban učin hlađenja odnosno grijanja. Za to su osobito odlučujući veličina prostorije i jačina sunčevog zračenja. Važni su i drugi čimbenici, kao što je geografski položaj, namjena prostorije ili dodatni izvori topline.

Multi-Split sustavi prikladni su za razne klimatske zone i za više prostorija ili velike prostorije. Vrlo važne prednosti su mali potreban prostor za vanjsku jedinicu te jednostavna ugradnja.